7 Kesäistä Mattoa Vuoteen 2021

Vaihdatko mattosi vuodenajan mukaan? 

Pystytkö käyttämään villavaatteita kesällä? Et tietenkään! Eli kuinka voisit pukea huoneesi perinteiseen villamattoon keskellä kesää?

Se ei ole reilua, vai mitä? Siksi tänään me aiomme kertoa sinulle parhaista mattotyyleistä, jotka voit tila heti kesäksi 2021. 

Neutraalit puuvillamatot

Kesäisin haluat kotisi tuntuvan keveältä ja rennolta, mikä on helppoa saavuttaa hankkimalla harmaa puuvillamatto. Puuvilla on hengittävä ja itseensä vettä imevä materiaali, joka on helppoa kastella ja joka tarjoaa viileää tunnetta ihollesi. Lisäksi harmaa on todella rauhoittava väri, joka ei heijasta lämpöä. 

Eli näin harmaa puuvillamatto olohuoneessasi kesällä takaa, että koko perheesi voi rentoutua ja viettää mukavaa kesäpäivää yhdessä. Lisäksi harmaa puuvillamatto saattaa kärsiä, kun lapsi tiputtaa sille ruokaa tai koira pissaa matolle. Onneksi voit heittää maton pesukoneeseen ja puhdistaa sen nopeasti. 

Jos harmaa puuvillamatto on liian tylsä värimaailmaasi, voit testata myös pastellivärejä, kuten mintun vihreä, taivaansininen, beige tai monet muut. 

Pehmoiset silkkimatot

Jos etsit jotakin elegantimpaa ja pehmeämpää kuin puuvilla, voit ostaa silkkisen maton kesäksi. Monet ihmiset moittivat silkkimattojen käyttöä kesällä, mutta me suosittelemme synteettistä silkkimattoa kuumiin kesäpäiviin, koska se ei kastu helposti. 

Silkkimatto ei ole ehkä ideaali kesän piknikeille tai rentoihin oleskeluhetkiin perheen kanssa, mutta silkki on luksustasoinen materiaali. Näin ollen sinun tulisi arvostaa silkkimattoja. Aseta silkkimatto ei niin paljoa käytetylle alueelle kotonasi, kuten viralliseen oleskelutilaan tai ruokasaliin. 

Edulliset polyesterimatot

Jos budjettisi on rajallinen, löydät hyviä kesämattoja polyesteristä valmistettujen mattojen joukosta. Polyesteri on kierrätettävä materiaali, joka on ekologinen ja erittäin edullinen. 

Lisäksi polyesteri on helppoa värjätä eli värivaihtoehtoja sekä kuvioita löytyy useita polyesterimattojen kategoriasta. Nämä matot ovat helppoja puhdistaa sekä hoitaa. Eli voit käyttää niitä sekä sisällä että ulkona. Ja jos vahingossa hajotat polyesterimaton, on uuden ostaminen erittäin halpaa. 

Kevyet villamatot

Villan pehmeys ja mukavuus on voittamaton, kun kyse on synteettisistä materiaaleista. Villamatot ovat kuitenkin painavia ja kuumia kesällä eli et voi käyttää niitä kuumina vuodenaikoina. 

Voit kuitenkin nauttia villan pehmeydestä kärsimättä sen kuumuudesta hankkimalla kevyen villamaton, joka on valmistettu ohuista villakuiduista, jotka vähentävät villan volyymia. Nykyään löydät markkinoilta useita kevyitä villamattoja, jotka sopivat kesäiseen sisustukseen. 

Kestävät juuttimatot

Valmistele kotisi kesään investoimalla luonnolliseen juuttimattoon. Juuttimatot ovat kestäviä, maanläheisiä ja keveitä. Ne kestävät suurtakin kulutusta menettämättä tekstuuriaan. 

Lisäksi juuttimatot ovat helppoja puhdistaa ja hoitaa ilman suurempia ongelmia. Eli jos haluat pitää kesälomasi rentoutuneissa ja kotoisissa merkeissä, juuttimatto on hyvä valinta. 

Litteät matot

Litteät matot myydään sekä synteettisinä että luonnollisina. Ne ovat erittäin keveitä sekä tyylikkäitä, mikä tekee niistä täydellisiä tähän vuodenaikaan. Lisäksi ne myydään monissa eri väreissä, kuvioissa sekä kokoina. Eli tee kodistasi kirkkaampi ja rohkeampi ei sidotuilla matoilla. 

Ei sidotut matot kestävät kovaakin kulutusta. Eli niitä voidaan käyttää myös painavien huonekalujen alla. 

Olefiinimatot

Kesä on ulkoilun aikaa – lämmittele auringossa, pidä piknikki ulkona perheesi kanssa tai keksi muuta mukavaa tekemistä. Hauskanpitoon ulkona olefiinimatot ovat mahtava valinta, koska ne ovat yksi kestävimmistä vaihtoehdoista. Lisäksi ne ovat edullisia ja helppoja pestä kotona eli ne ovat täydellisiä aktiviteetteihin ulkona. 

Kesäisin sinulla on lukuisia vaihtoehtoja sisustaa matoilla – harmaa puuvillamatto tai tyylikäs polyesterimatto. Valmista kotisi kesään helposti. Jos etsit paras kesäisten mattojen kokoelmaa, löydät sen TrendCarpet -verkkokaupasta. Meillää on valikoima luonnollisia sekä synteettisiä mattoja kesäiseen sisustukseen valmiina kesäksi 2021. Kirjaudu sisään nyt ennen kuin olemme myyneet kaikki parhaat matot!