5 Pudebetræk Til Smuk Hud Og Langt Hår

Hver gang du tager en lur, har du dit smukt formede hår og glødende hud med dig, men når du ruller ud fra din søvn, har du en rædsel, der venter på dig – knyttet hår og fyldt hud.

Hvis du lige rullede ud af sengen, giver det dig et mini-hjerteanfald; problemet er med din pudebetræk. Ja, den pude, du bruger til at sove, spiller en meget vigtig rolle i dit hår og hudpleje.

Med pudebetrækets rigtige materiale og stil kan du forhindre, at dit hår bliver til en fuglerede. Lad os derfor ikke spilde mere tid og købe følgende pudebetræk til blød hud og langt hår:

Satin puder

Når du vil beskytte dit hår og din hud, skal du investere i satinpudebetræk på den rigtige måde. Med satin kan du forhindre hårbrud og ansigtslinier. Derudover er satin et ikke-absorberende materiale, der ikke absorberer fugt fra din hud og hår.

Nogle satinpudebetræk er lavet ved at blande polyester og silke sammen, hvilket holder kruset og knyttet hår væk fra dig. Plus, satin er et luksuriøst og superblødt stof, der kan give dig en afslappet og behagelig søvntur. 

Ren silke pudebetræk

Hvis du har super kruset og krøllet hår, skal du bruge timer dagligt på at fjerne knuder fra dit hår. Men hvis du køber en 100% ren silke pudebetræk, kan du sige farvel til dit sammenfiltrede hår.

Silken har en blød og glat struktur, som kan reducere friktionen mellem dit hår, din hud og din pude. Det betyder, at du frit kan kaste og vende dig i søvn – uden at bekymre dig om at ødelægge dit hår, da silke ikke klæber til din hud eller hår. Øverst er niveauet af komfort og afslapning, du får med en silkepude, simpelthen uvurderlig.  

Bomuldspuder

Hvis du bor et varmere sted, hvor temperaturen ofte når over 30 grader om natten, har du brug for en pude, der let kan absorbere sved og fugt. Kort sagt krævede du et blødt, men åndbart stof til puder, noget som bomuld.

Bomuld er det perfekte sommerstof til dine puder, der kan suge al den overdrevne fugt, der produceres af dit hår og huden på grund af varme. Og bomuld kan give et behageligt og køligt miljø for at nyde din søvn. 

Mulberry Silkepuder

Hovedsageligt er silke det perfekte pudestof til at give en vis lindring til dit kruset hår og følsom hud. Men hvis du har overfølsom hud, som meget let får udslæt, har du brug for blødere, organiske og allergivenlige pudebetræk med Mulberry-silke.

Mulberry silke er en af de fineste og organiske silke, der kan give friktion for at beskytte dit hår mod at knække og huden mod at blive blomme. For det andet har Mulberry silke en udsøgt struktur og appel, der kan gøre dit soveværelse til et luksuriøst soveværelse. 

Kunstige Silkepuder

Nu har ikke alle råd til de luksuriøse og naturligt fremstillede silkepuder til at sove. På grund af de naturlige gengivelses- og håndværksegenskaber af silke skal du muligvis bruge meget på at købe et par silkepuder. Så hvis du har et stramt budget, kan du købe kunstige silkepuder i stedet for ren naturlig silke.

I dag er kunstig silke blevet raffineret i høj grad; faktisk ved første øjekast kan du ikke skelne mellem ægte og kunstig silke. Det er vigtigt, at hvis du anvender nattserum eller olie på din hud og hår inden du går i seng, behøver du ikke bekymre dig om at ødelægge dine dyre silkepuder, da kunstig silke let kan vaskes derhjemme.

Så hvis du ønsker at have rynkefri hud og langt hår, skal du investere i den rigtige pudebetræk, når din hud og hårceller udvikler sig, mens du sover. Derfor er du nødt til at tænke hårdt, før du køber din natpartner. For det brede udvalg af pudebetræk kan du besøge Trendcarpet og bestille farverige og overkommelige silkepuder for at fodre din hud og hår i dag.