Αύξηση γυναικείας επιθυμίας φυσικά: Τοπ αφροδισιακές τροφές και βότανα

Η σεξουαλική επαφή είναι μια εμπειρία που ιδανικά προσφέρει υπέρτατη ευχαρίστηση στο ζευγάρι. Εντούτοις δεν συμβαίνει πάντοτε η ειλικρινής επιδίωξη του ζεύγους. Ορισμένες φορές ένας τουλάχιστον εκ των δύο αισθάνεται λιγότερο όμορφα και δεν ικανοποιείται. Πολύ συχνά, δεν αναβιώνει συν τω χρόνω η επιθυμία που προϋπήρχε για sex. Οι γυναίκες νιώθουν εγκλωβισμένες σε έναν φαύλο κύκλο έλλειψης λαχτάρας για ερωτικές περιπτύξεις, σε συνδυασμό με τον διακαή πόθο για ικανοποίηση του συντρόφου τους. Με αυτό ως δεδομένο, γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί πρέπει να δοθεί έμφαση στα συναισθήματα που βιώνει η ίδια η γυναίκα.

Αύξηση γυναικείας επιθυμίας φυσικά με τροφές & βότανα

Εάν ενδιαφέρεστε για αύξηση γυναικείας επιθυμίας φυσικά, τότε επιβάλλεται να επικεντρωθείτε στις κατάλληλες τροφές και τα βότανα που κυκλοφορούν στην αγορά. Ως εκ τούτου, θα σας δοθεί η δυνατότητα να συμμαχήσετε με τη φύση και να απολαύσετε τα γενναιόδωρα οφέλη που προσφέρει απλόχερα. Πιθανώς να εκπλαγείτε από τις εκπληκτικές ιδιότητες που διαθέτουν επιλεγμένα τρόφιμα, αλλά εκτοξεύουν τη libido σε δυσθεώρητα ύψη για το γυναικείο φύλο.

Τι γίνεται όταν η γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ;

Όταν η γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ, αρχικά είναι σεβαστή αυτή της η απόφαση. Ο εξαναγκασμός σε σεξουαλικές συνευρέσεις δίχως να το θέλει είναι κατακριτέος ανεξαρτήτως συνθηκών. Πέρα από αυτό, όμως, η γυναίκα ενδέχεται να υποφέρει από ορμονικές διαταραχές ή συναισθηματικές μεταπτώσεις. Κάντε κλικ για να επισκεφτείτε το διαδικτυακό φαρμακείο dynatoarseniko.com για να δείτε τη λίστα φαρμάκων. Χρησιμοποιώντας την επιστήμη μα και τους φυσικούς θησαυρούς που υπάρχουν τριγύρω, ίσως ο πόθος ξυπνήσει και πάλι. Δεν δικαιολογείται οποιαδήποτε πίεση, αλλά ούτε και βιασύνη εκ μέρους του συντρόφου. Πρόκειται για μια προσπάθεια που επηρεάζει τις γυναίκες και συνεπώς εκείνες οφείλουν να αποφασίσουν σύμφωνα με το συμφέρον τους.

Αφροδισιακές τροφές για την καταπολέμηση της έλλειψης επιθυμίας για σεξ

Θα βρείτε πολλά φαγητά, τα οποία έχουν εντυπωσιακό αντίκτυπο στην ερωτική επιθυμία. Πειραματιστείτε με συνταγές ή καταναλώστε τα συγκεκριμένες αφροδισιακές τροφές μόνες τους, ερμηνεύοντας τις αλλαγές που επιφέρουν στο σώμα σας. Θα εκπλαγείτε από την έντονη βελτίωση που θα διαπιστώσετε, αφού εμπιστευθείτε ορισμένες από αυτές τις τροφές. Παρακάτω ακολουθεί λίστα με κάποια από τα προϊόντα που αξίζουν να συμπεριληφθούν στα ψώνια σας:

  •     Αβοκάντο
  •     Σύκα
  •     Θαλασσινά (στρείδια, μύδια, γαρίδες, οστρακοειδή κτλ.)
  •     Βανίλια
  •     Ginseng
  •     Πιπεριές καυτερές (τσίλι)
  •     Σοκολάτα
  •     Κρασί (με μέτρο)
  •     Σπαράγγια
  •     Μέλι

Φυσικά και είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να στραφείτε σε μια πιο υγιεινή διατροφή, ούτως ώστε να μεγιστοποιήσετε τα προτερήματα που σας παρέχουν τα συστατικά αυτών των τροφών.

Τα πιο διεγερτικά βότανα για γυναίκες

Εκτός από τις τροφές που θα απογειώσουν τον αισθησιασμό σας, υπάρχουν επιπρόσθετα διεγερτικά βότανα για γυναίκες που αναντίρρητα θα σας ωφελήσουν στην προσπάθειά σας να υποστηρίξετε την λίμπιντό σας. Ανάμεσα στα ισχυρότερα βότανα είναι και τα Gingko Biloba, Shatavari & Damiana. Όλα τα προαναφερθέντα υποβοηθούν τις ορμόνες που σχετίζονται άρρηκτα με τις σεξουαλικές ορμές, αυξάνοντας την ευχαρίστηση και προωθώντας την συνεύρεση δίχως αρνητικά συναισθήματα. Άλλα βότανα συμπεριλαμβάνουν το μάκα από το Περού, το Tongkat Ali και το γνωστό σε όλους Τζίνσενγκ.

Τι άλλο μπορώ να κάνω για τη χαμηλή λίμπιντο;

Αντιμετωπίζοντας την χαμηλή λίμπιντο, δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις όπου οι γυναίκες αισθάνονται μειονεκτικά και ανησυχούν πραγματικά για το μέλλον των σχέσεών τους. Επικρατεί πανικός ως προς την πρόκληση θετικών συναισθημάτων εν μέσω μιας δυσάρεστης κατάστασης. Όμως αυτή είναι μια περίοδος που οφείλετε να την αφιερώσετε εξ ολοκλήρου στον εαυτό σας. Είναι η στιγμή της αυτοφροντίδας και της ανιδιοτελούς αγάπης που απαιτείται να επιδείξετε σε εσάς.

Δοκιμάστε να χαλαρώσετε με ένα αφρόλουτρο, απολαμβάνοντας την ηρεμία. Ο διαλογισμός έχει επίσης αποδειχθεί εξαιρετικός, αναφορικά με την συνεισφορά του στο πώς νιώθει ο διαλογιζόμενος. Ταυτόχρονα, μέσα από meditation apps έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια πιο βαθιά και αντικειμενική αντίληψη του κορμιού σας. Προχωρώντας, η τακτική γυμναστική έχει επισημανθεί σαν πολύτιμος σύμμαχος για την αύξηση των ορμονών που ελέγχουν τη libido.

Ακόμη δεν έχω όρεξη για σεξ: Υπάρχει άραγε λύση;

Η διαδικασία παίρνει χρόνο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάστε. Δεν είναι δυνατόν να αναπροσαρμοστεί ολόκληρη η ζωή σας μέσα σε λίγες ημέρες. Συμπερασματικά, επιβάλλεται να δώσετε χρόνο και να πιστέψετε με όλη σας την καρδιά στην μεταμόρφωση του ψυχισμού, και κατ’ επέκταση της ερωτικής σας επιθυμίας. Μην μέμφεστε τον εαυτό σας ύστερα από ελάχιστο καιρό, εάν οι βελτιώσεις που θα θέλατε να βιώσετε δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Μην αναρωτιέστε συνεχώς πράγματα όπως: «Ακόμη δεν έχω όρεξη για σεξ. Μήπως κάτι δεν πάει καλά με εμένα;». Με αυτό τον τρόπο, μπαίνετε σε έναν ατέρμονο κύκλο αμφισβήτησης και σαμποτάρετε τις πράξεις σας.

Στο ερώτημά σας όμως ορισμένες φορές συνετό θα ήταν να επέμβει κάποιος ειδικός. Σε περίπτωση που δεν αναγνωρίζετε ουδεμία βελτίωση παρά τις ενέργειές σας, ενδεχόμενα να πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιον γιατρό. Εκείνος θα διεξάγει τις απαραίτητες εξετάσεις, έτσι ώστε να καταλήξει στο τι συμβαίνει και να προτείνει ένα εμπεριστατωμένο σχέδιο ανάσχεσης των αρνητικών συνεπειών που προκαλούνται από το εκάστοτε ζήτημα. Μην αναλώνεστε λοιπόν σε ατελείωτες ώρες οίκτου και απογοήτευσης. Πάρτε το θέμα στα χέρια σας και αδράξτε την ευκαιρία να ζήσετε όπως εσείς σχεδιάζατε εξ αρχής!